Centerparcs meerdal

CenterParcs Meerdal

Wist u dat America in Nederland lag? Dit ruim 100 jaar oude limburgse dorp is dé plek voor mooie wandelingen. Ook is het "thuis" voor de limburgse band Rowwen Hèze, die er nog steeds jaarlijks concerten geven. In dit mooie dorp ligt ook het CenterParcs park Meerdal.

De mooie cottages op dit park zijn beschikbaar met verschillende niveau's van luxe: VIP, Premium en Comfort. Wilt u voor een aantrekkelijke prijs er even tussenuit? Dan krijgt u met de Comfort cottage alles wat u nodig heeft. Wilt u vooral uitrusten, relaxen en heeft u niet zozeer belang bij de vele mogelijke uitjes? Dan kunt u terecht bij de Premium of VIP cottages. Als VIP krijgt u elke dag broodjes aan de deur geleverd en heeft u beschikking tot een eigen sauna om heerlijk tot rust te komen.

Aqua Mundo

Zijn uw kinderen (en misschien wel uw man of vrouw) ook zo gek op subtropische waterparadijzen? Dan moet u ook zeker een kijkje komen nemen bij CenterParcs Meerdal. Bij het subtropische waterparadijs Aqua Mundo kunt u zich gemakkelijk de hele dag vermaken. De 103 meter lange glijbaan, waterspelletjes en babyzwemmen maken het een ideaal dagje weg met de kinderen. Voor de volwassenen is er ook genoeg te doen, zoals een introductieles duiken, aquarobics, zonnebank en sauna met turks stoombad en saunaweide. Voor ieder wat wils!

Even weg met de kids

Als u en uw kinderen gek zijn op aardbeien bent u ook op de juiste locatie. Bij Aardbeienland in Horst kunt u in de zomer samen met uw kinderen aardbeien plukken en spelenderwijs leren over de aardbeienteelt. Een uitje dat niet beperkt is tot de seizoenen is het attractiepark Toverland. Dit attractiepark ligt op slechts 9km afstand van het park en is leuk voor jong en oud! In de winter is een deel van dit park zelfs verwarmd, zodat u stiekem even kunt ontsnappen aan de kou om een leuke dag te hebben.

Omgeving

Niet alleen op het park zelf, maar ook in de omgeving, is van alles te beleven. Vraagt u zich wel eens af of paardenmelk hetzelfde smaakt als koemelk? Dan kunt u nu deze vraag beantwoorden. U kunt bij paardenmelkerij 't Vöske in Meterik een uitgebreide rondleiding krijgen en meerdere paardenmelk producten proeven. U kunt er natuurlijk ook voor kiezen om de omgeving op de fiets te verkennen. De zogenaamde fietsknooppunten maken het samenstellen van een eigen route mogelijk. Kaarten behorend bij deze knooppunten zijn beschikbaar op het park.

Venlo

Bent u meer een stadsmens? Dan kunt u er voor kiezen om een dagje naar Venlo te gaan. In 2010 is hier een nieuw stuk centrum geopend, genaamd de Maasboulevard, die het winkelaanbod van Venlo nog verder uitgebreid heeft. De vele terrassen en eetgelegenheden geven kans om even bij te komen van het winkelen.

Reserveren

De prachtige omgeving, verscheidenheid aan belevenissen, activiteiten en mogelijkheden maken CenterParcs Meerdal de ideale vakantielocatie. Wilt u ook even lekker weg uit de dagelijkse sleur? Kijk dan op de site van CenterParcs voor meer informatie en mogelijke reserveringsdata.

Copyright 2018 goedkoop-boeken.nl