Centerparcs port zeelande

Port Zelande, er even heerlijk tussenuit

Aan het Grevelingenmeer in het prachtige Zeeland bevindt zich centerparcs Port Zelande. Een plek waar dat het hele gezin zich naar hartenlust uit kan leven en er voor iedereen wat te doen is.

Wil je avontuurlijk, wil je relaxt, iedereen vindt iets om te doen. Het Grevelingenmeer is op een mooie dag een perfecte locatie voor een heerlijk dagje weg waarna je uit kunt rusten in de gezellige bungalows van het centerparcs.

Kortom, een heerlijke vakantie voor het hele gezin in eigen land. Beter kan het eigenlijk niet!

Grevelingenmeer

Het Grevelingenmeer is een enorm recreatiemeer. Voor iedereen is er wat te doen. Je kunt er surfen in de ondiepe en onder toezicht staande baai. Voor de beginners is er voldoende begeleiding aanwezig en de wat meer gevorderden kunnen de ondiepe baai verlaten en zich op dieper water wagen.

Boot huren Zeeland

Naast het surfen is er de mogelijkheid om een boot te huren. Zeilen met zijn tweetjes of met een groep vrienden over het Grevelingenmeer. Het is schitterend, rustig en het meer is prachtig om vanaf het water helemaal te kunnen bekijken. Ook voor de durfals onder ons is er genoeg te bieden. Aan het Grevelingenmeer staan een aantal glijbanen, waaronder de bodyschans die ervoor zorgt dat je minstens 8 meter boven het water vliegt voordat je erin plonst.

Centerparcs

Het Centerparcs Port Zelande bevat een aantal gezellige bungalows die allemaal uitkijken over het Grevelingenmeer. Naast de mogelijkheden op het Grevelingenmeer, is er ook in het park van alles te doen. Er worden activiteiten voor jong en oud georganiseerd en het beschikt over een fantastisch mooi zwemparadijs waar zowel de volwassenen als de kinderen veel lol aan kunnen beleven. Ook voor een heerlijk diner kun je terecht in het park. Vele restaurants hebben een uitgebreid keuzemenu waar ook kinderen een heerlijk hapje kunnen eten. Wil je romantisch met zijn tweetjes eten of alleen met het gezin, dan kun je er ook voor kiezen om het eten te laten bezorgen in de bungalow.

Deltapark

Het Grevelingenmeer en daarmee ook centerparcs Port Zelande is ontstaan door de Deltawerken. Het Deltapark Neeltje Jans klinkt bij menig inwoner bekend in de oren. Wanneer je in centerparcs verblijft, kun je een dagje uittrekken om het deltapark te bekijken. Naast de deltawerken zijn er meerdere attracties te vinden, zoals de oorkaanmachine en de waterglijbaan. Daarnaast kun je naar hartenlust zeedieren bekijken in de zeedierenshow. Ook heeft het Deltapark een aantal educatieve rondleidingen waar dat jong en oud het één en ander kunnen leren over de deltawerken en de zee.

Zierikzee

Naast het Deltapark is Zierikzee een bezoekje waard. Zierikzee is één van de monumentensteden van Nederland en daarom zeer interessant om een keer gezien te hebben. De stad zit vol met historie, monumenten, steegjes en muren van vroeger geven de stad een sprookjesachtig uiterlijk. Neem deel aan een stadswandeling om niks te missen en sluit af met een heerlijke bak koffie op een terras in één van de oude steegjes, terwijl je je even helemaal op vakantie voelt in je eigen land.

Copyright 2018 goedkoop-boeken.nl