Centerparcs zandvoort

Het park

Park Zandvoort beschikt over vele faciliteiten, die ervoor zorgen dat u zich nooit zult vervelen tijdens uw verblijf. Wilt u lekker relaxen en van de vakantie genieten, of wilt u toch liever lekker in beweging komen? Het kan allemaal in Park Zandvoort. Het

Subtropisch zwemparadijs Aqua Mundo

park beschikt over een groot subtropisch zwemparadijs Aqua Mundo met meerdere spannende glijbanen, een 25 meter bad, een recreatief binnen- en buitenbad of vermaak de kinderen en natuurlijk uzelf in het kinderbad.

Daarnaast is er een solarium te vinden en zelfs een aqua cinema waar films gedraaid worden. U kunt ook een bezoekje brengen aan de sauna met meerdere verschillende sauna’s, een Turks stoombad, koudwaterbaden en rustruimten. Naast al deze rustgevende faciliteiten bevindt zich op het park ook een sport center waar u even helemaal los kunt gaan in de tennis hal, de fitness ruimte of een van de andere sportgelegenheden. Daarnaast is er een midget-golf baan, een bowlingbaan en kunt u gebruik maken van een van de fiets arrangementen die u door de prachtige omgeving van Zandvoort leiden. Na een hele dag ontspannen of activiteiten ondernemen kan er gedineerd worden in een van de sfeervolle restaurants en kan er genoten worden van een live muziek optreden om de dag perfect af te sluiten.

Centerparks Zandvoort

Park Zandvoort, een park van Centerparks gelegen tussen de rustgevende duinen. Naast het feit dat dit park over alle faciliteiten beschikt dat u nodig zult hebben tijdens de vakantie, al is het met kinderen, volwassenen of zelfs alleen, zorgt de prachtige omgeving er ook voor dat het lijkt of u zich aan de parelwitte stranden in Zuid-Frankrijk bevindt.

Accommodatie Zandvoort

Op park Zandvoort bevinden zich verschillende typen cottages. Deze variëren van tweepersoons-cottages tot zelfs tienpersoons-cottages. Ook is er accommodatie beschikbaar voor mindervalide mensen. Dit zijn zespersoons-cottages die speciaal zijn aangepast voor rolstoelgebruikers. Als u de echte luxe wilt ervaren, is er de mogelijkheid om een VIP arrangement te nemen. Hierbij zijn de bedden al opgemaakt bij aankomst, liggen elke dag schone handdoeken klaar, worden elke dag verse broodjes in de cottage bezorgd en kunt u gebruik maken van een privé sauna. Naast deze cottages is er ook de mogelijkheid om te verblijven in een luxe hotelkamer op het park met badkamer en keuken.

Omgeving Zandvoort

Zandvoort is een van de mooiste badplaatsen van Nederland. Uiteraard kunnen hier de beste strandwandelingen gemaakt worden en bevinden zich hier de beste duinen om op te klauteren en er weer af te springen, maar Zandvoort heeft veel meer te bieden dan alleen een mooi strand. Er kan hier namelijk prima geshopt worden. Zandvoort beschikt over een groot aantal bijzondere winkeltjes die u nergens anders zult tegenkomen.

Raadhuisplein

In het hoogseizoen kan er geshopt worden tot laat in de avond en kunt u verder genieten op een van de vele terrasjes op het vernieuwde Raadhuisplein. Regelmatig zijn er grote markten in Zandvoort waar alle soorten producten gehaald kunnen worden. Als u ’s avonds nog steeds bulkt van de energie kan er heel goed uitgegaan worden in het centrum van Zandvoort, waar zich ook een Holland Casino bevindt.

Park Zandvoort

Park Zandvoort is een veelzijdig park dat veel te bieden heeft voor jong en oud. De omgeving van het park maakt het verblijf extra speciaal en zal zorgen voor een onvergetelijke vakantie.

Copyright 2018 goedkoop-boeken.nl