Eden Amsterdam American Hotel

Milieu bewust naar het Eden

Zakelijk of privé naar Amsterdam en overnachten in een schitterend hotel, terwijl u ook nog meewerkt aan een gezonder milieu. Dit lijkt te mooi om waar te zijn, maar het Eden Amsterdam American Hotel biedt u die mogelijkheid.

Het Eden American is namelijk een project gestart waarbij de impact op het milieu en de gevolgen van onzorgvuldig omgaan met water, afval en energie centraal staan. Dit geweldige project wordt ook wel de “Green Key”genoemd.

Wanneer u voor een verblijf in het Eden Amsterdam boekt, maakt u gebruik van water en energie waar op een zuinige en milieu bewuste manier mee om wordt gegaan en weet u zeker dat uw afval milieuvriendelijk verwerkt wordt. U verblijft dus niet alleen in een van de mooiste hotels in Amsterdam, maar draagt tevens zorg voor een gezonde en schone toekomst.

Ontspanning in het Eden Amsterdam American

Tijdens een vakantie of zakelijk verblijf in het Eden hotel, zult u ervaren wat ontspanning is en kunt u gebruik maken van allerlei faciliteiten die hier nog verder toe kunnen bijdragen. Zo bevindt zich in de mooie kelder van het Eden Amsterdam een prachtige healthclub, waar u tevens gebruik kunt maken van fitnessapparatuur en een sauna. Nadat u in de healthclub bent geweest of een enerverende zakelijke of vakantiedag heeft meegemaakt, kunt u samen met andere gasten genieten van de ontspannen sfeer en de heerlijkste drankjes in de bar van het Eden. Deze bar heeft een blues thema met live muziek en u kijkt uit op het Leidseplein waar dit hotel gevestigd is.

De prachtige inrichting

U bevindt zich in het Eden Amsterdam American niet alleen op een geweldige locatie in Amsterdam, al bij binnenkomst zult u namelijk versteld staan van de prachtige inrichting die dit hotel heeft. Het hotel dateert al uit 1900 en is inmiddels officieel een monument. Zowel glazen schuifdeuren als donkere houten klassieke draaideuren zult u passeren. De lobby heeft een licht moderne tint met moderne meubels. Het centrale punt van het Eden Amsterdam American is café Americain. In dit schitterende café krijgt u een idee van de roerige jaren twintig. U kijkt door glas en lood ramen over het Leidseplein.

De stijlvolle kamers

De hotelkamers zijn pas gerenoveerd en zorgen voor stijl, gratie, luxe en comfort. Er bevinden zich maar liefs 175 hotelkamers in het Eden Amsterdam, die verdeeld zijn in klassieke Amerikaanse kamers, De Luxe kamers, Junior Suites en nog drie zeer bijzondere suites die zijn onderverdeelt in de Mata Hari Suite, Ruud de Wild Art en de Govert de Roos Suite. De kamers zijn allemaal met de modernste faciliteiten uitgerust. Het zal u op deze kamers aan niets ontbreken en ze zijn een bezoekje zeker waard.

Uitgaan Eden Amsterdam

Voor een gezellig avondje uit, hoeft u het Eden niet te verlaten. Het Eden Amsterdam American beschikt namelijk over twee van de meest bijzondere eet- en drinkgelegenheden van Amsterdam. Zo is café Americain een bruisende uitgaansgelegenheid voor allerlei kunstenaars, artiesten en Amsterdammers. In de avond is bar Americain het gezellige middelpunt voor een drankje, waar u vele sterren van binnenlandse en buitenlandse allure kunt tegen komen.

Copyright 2018 goedkoop-boeken.nl