Roompot vakanties

Roompot Vakantieparken

Bent u ook zo toe aan een weekje weg en wilt u graag een overzichtelijk overzicht van de mogelijkheden? Dan kunt u terecht bij Roompot Vakantieparken. Met het uitgebreide aanbod aan vakantieparken, campings, appartementen en hotels is er bij Roompot vakanties voor iedereen een goede optie.

Roompot biedt vele arrangementen aan en heeft voor iedereen een mooie aanbieding. Wilt u snel een weekje of weekendje weg? Dan is er de inpakken en wegwezen aanbieding, die begint vanaf slechts €29! Wanneer u meer gebonden bent aan de vakanties, dan kunt u kiezen voor de aanbiedingen voor de voorjaars-, mei-, zomer-, herfst- én kerstvakantie. Maar ook voor lange weekenden zoals:

  • Pinksteren,
  • Pasen en
  • hemelvaart

biedt Roompot Vakanties de meest uitgebreide opties.

Wilt u liever een vaste vakantieplek? Dan kunt u bij Roompot makelaardij terecht. Roompot makelaardij bied stacaravans, chalets en luxe villa's aan. Op de vele parken van Roompot Vakanties worden jaarplaatsen aangeboden. Ook kunt u hier uw tweede huis kopen, heerlijk aan het strand of midden in de natuurbossen. Daarnaast kunt u kiezen voor een combinatie van eigen gebruik en verhuur.

Thema vakanties

Roompot Vakanties bied verschillende thema vakanties aan. Voor de actievelingen onder ons zijn er fiets- en wandelvakanties. Met parken in heel Europa kunt u de verschillende natuurgebieden die ons continent te bieden heeft al wandelend of fietsend ontdekken. Ook voor de liefhebbers van wintersport zijn er verschillende arrangementen beschikbaar. Wanneer u in uw dagelijks leven al genoeg activiteit heeft en graag wilt ontspannen op vakantie, kunt u kiezen voor een van de Welnessvakanties die Roompot aanbied. Ook wanneer u graag met de hele familie of met een groep vrienden een gezellige week wil beleven kunt u terecht bij Roompot. Bij de groepsvakanties die aangeboden worden vind u vakantievilla's die zo groot zijn dat u met een groep van 24 man nog steeds bij ons terecht kan. Nieuw bij Roompot Vakanties zijn de zorgvakanties. RP care, onderdeel van Roompot Vakanties, heeft zich gespecialiseerd in vakanties met extra zorgvoorzieningen.

Locaties

Roompot Vakanties heeft in totaal wel 202 parken waar u uit kunt kiezen. Wilt u graag in de buurt blijven van thuis maar toch het gevoel hebben van vakantie? Dan kunt u terecht bij een van de 72 parken in Nederland. Wanneer u toch graag naar het buitenland wilt kunt u kiezen uit parken in België, Luxemburg, Frankrijk, Duitsland, Italië, Spanje, Kroatië, Slovenië, Oostenrijk en Denemarken.

Extra mogelijkheden

U kunt uw vakantie zelfs nog leuker en gemakkelijker maken bij Roompot Vakanties. Met de beddenopmaakservice, het boodschappenpakket en de verschillende opties voor kinderbenodigdheden kunt u bij aankomst direct beginnen met genieten van uw vakantie. Daarnaast kunt u uzelf verwennen met meerdere wellness arrangementen, culinaire arrangementen maar ook met de culturele en sportieve uitjes.

Reserveren

Via de site van Roompot Vakanties kunt u zeer gemakkelijk zoeken naar de vakantie die het meest bij uw wensen past. Met de zoek en boek functie kunt u na het vinden van uw reis direct boeken zodat alles in een mum van tijd geregeld is.

Copyright 2018 goedkoop-boeken.nl