In Nederland

Goedkoop boeken in Nederland

Eens even lekker op vakantie. Voor 2 weekjes, een weekje of misschien wel een weekend. En waar kan dat nou eigenlijk beter dan in Nederland?

Nederland heeft een hele hoop moois en leuk te bieden en is bovendien ook nog eens erg goedkoop, zeker in vergelijking met een vakantie naar het buitenland.

Je hebt namelijk bijna geen reiskosten, dus deze kosten kun je weer mooi aan andere leuke dingen besteden. Zoals een avondje naar een lekker restaurant gaan of een dag gezellig met het gezin op stap, bijvoorbeeld naar een dierentuin. En op deze manier wordt aan vakantie in het binnenland natuurlijk nog leuker.

Vakantiehuisje

Als je met het gezin op vakantie gaat of met een grote groep vrienden of familie is een vakantiehuisje een hele goede manier om een goedkope vakantie te boeken. Zeker als je buiten het seizoen een vakantiehuisje huurt. Dan kun je al voor minder dan 400 euro per week een mooi vakantiehuisje huren voor 6 personen. Dit is dus niet eens 70 euro per persoon per week. Dat is toch lekker goedkoop vakantie vieren!

De camping

Onwijs populair onder de Nederlanders en ook nog eens heel erg goedkoop. Ga naar de camping. Of je nu een caravan hebt of met een tentje gaat staan, het is allebei niet duur. Oke, de aanschaf van een caravan kan duur zijn, maar dat is maar net hoe gek je het zelf wilt maken. En van een caravan kun je jarenlang plezier hebben, dus omgerekend is een caravan dan helemaal niet zo duur. In het hoogseizoen ben je al snel rond de 20 tot 25 euro per nacht kwijt voor 2 personen met caravan. Buiten het hoogseizoen zijn er vaak goedkope acties, dan ben je voor een hele week vaak minder dan 100 euro kwijt voor 2 personen.

De andere kant van het land

Sommige mensen zijn nog nooit in eigen land op vakantie geweest, omdat ze naar eigen zeggen wel het gevoel willen hebben dat ze echt op vakantie zijn geweest en ze denken dat dit niet kan als je in Nederland bent. Hier kennen ze namelijk alles al, dus er is niks nieuws te zien of te beleven. Dit is natuurlijk onzin. Als je in de randstad woont en je gaat op vakantie naar bijvoorbeeld Friesland, dan krijg je een heel ander Nederland te zien dan wat je dagelijks gewend bent.

Dagjes uit

Een andere manier om vakantie te vieren in eigen land is door gewoon thuis te blijven, maar er wel elke dag op uit te trekken. Op deze manier krijg je ook een hoop van Nederland te zien en beleef je elke dag wat nieuws. De ene dag je met je kinderen naar een dierentuin, de andere dag ga je naar een museum en de dag daarop naar een leuk concert. Wedden dat je na afloop van je vakantie allemaal leuke verhalen te vertellen hebt op het werk?

Copyright 2018 goedkoop-boeken.nl