Naar Belgie met OAD

Goedkoop boeken: Naar Belgie met Oad

Tijd om er weer eens lekker tussenuit te gaan? Even weg van alle hectiek en drukte om je heen? Geen school, studie of werk waar je je druk om hoeft te maken. Even helemaal niets, heerlijk.

Hoe kan dit nou op een betere manier dan door een vakantie te boeken naar het buitenland? In Nederland is de verleiding misschien wel te groot voor je om je met alledaagse dingen bezig te houden. In het buitenland zul je wat dat betreft toch meer op ontdekkingstocht gaan.

Maar ondertussen wil je natuurlijk ook dat de vakantie goedkoop blijft. Misschien wil je dit jaar wel nog een keer op vakantie of wil je niet de rest van het jaar elk dubbeltje hoeven om te draaien. Een goede optie is dan om op vakantie te gaan naar Belgie. Lekker dichtbij en hoeft helemaal niet duur te zijn!

Oad reizen

Oad reizen staat voor Overijsselse AutobusDiensten reizen. Oad reizen is de grootste zelfstandige touroperator van Nederland. De reisbureau’s van Oad heetten Globe reisburo, beide zijn onderdeel van Oad groep. Het hoofdkantoor van Oad is gevestigd in Holten. Oad biedt vakantiebestemmingen aan in meer dan 60 landen, waaronder dus ook Belgie. Oad reizen is een reisorganisator. De reizen zijn mogelijk per vlieg, bus, auto of trein. Je kunt dus zelf kiezen welke reismethode jij het prettigst vindt en als je het dus belangrijk vindt dat het je niet te veel geld kost kun je voor de goedkoopste optie kiezen.

Reizen naar Belgie

Belgie is heel makkelijk te bereiken vanuit Nederland, het is namelijk ons buurland. Met de auto is het meestal maar 1 tot 2 uurtjes rijden, afhankelijk van de bestemming en de vertreklocatie. Andere goede reismethodes zijn de bus en de trein. Het vliegtuig is niet echt slim, over het algemeen ben je meer geld kwijt en qua tijdswinst schiet het ook niet op. De tijd die je kwijt bent aan inchecken en wachten op je spullen duurt vaak al evenlang als een autorit.

Belgie

Even op vakantie naar een ander land, maar toch lekker dichtbij, dan is Belgie natuurlijk een snel gemaakte keuze. En in Belgie is er meer dan genoeg keuze. Of je nu wilt gaan kamperen in de Belgische Ardennen en lekker wilt gaan genieten van de natuur en van het buitenleven of dat je Brussel wilt gaan bezoeken, de hoofdstad van Belgie. In Brussel zijn meer dan genoeg kroegen te vinden voor echte Belgische bieren en natuurlijk kun je in Brussel ook Belgische bonbons en patatjes proeven.

Met Oad naar Belgie

Als je een vakantie naar Belgie boekt via het Oad kun je het beste met de auto gaan. Hiermee ben je het goedkoopste uit en heb je ook de ruimste keuze. Bovendien kun je dan ook lekker makkelijk nog andere plekken of steden in Belgie bezichtigen. Prijzen zijn natuurlijk afhankelijk van de locatie, wat er te doen is en met hoeveel personen je op vakantie gaat. Gelukkig kun je dit allemaal specifiek aangeven op de site van Oad.

Copyright 2018 goedkoop-boeken.nl