Naar Disneylandparijs met TUI

Goedkoop boeken: naar Disneyland Parijs met TUI

Met de kinderen een gezellig weekend naar Disneyland Parijs, wie wilt dat nou niet? Helaas is een bezoekje aan Disneyland Parijs vaak niet goedkoop en hierdoor dus helaas niet voor iedereen uitvoerbaar.

Wil je dus een keer naar Disneyland Parijs, maar wel voor een goede prijs, dan zul je een goede aanbieding af moeten wachten. Op deze manier kun je een hoop geld besparen en onbezorgd genieten van een leuk weekend met de kinderen.

TUI is een reisorganisator en de grootste marktleider in de Nederlandse reiswereld. TUI voert onder andere de volgende reismerken: Arke, Kras en Robinson. Grote kans dus dat je via TUI wel eens een goedkope vakantie naar Disneyland Parijs kunt boeken.

Disneyland Parijs

Disneyland Parijs is natuurlijk de droomwereld voor elk kind. In allerlei leuke atracties en alle Disney figuren eens in het echt zien. Mickey Mouse en collega’s zullen het kind een weekendje Disneyland Parijs tot een onvergeetbare belevenis maken. De attracties zijn ook hartstikke leuk en dat is wel te merken aan de populariteit. Je moet er niet gek van opkijken om meer dan een uur in een rij te staan voor een attractie.

Overnachtingen

In Disneyland Parijs kun je ook overnachtingen boeken. Dit is natuurlijk ideaal als je hier een weekend bent, aangezien je dan niet telkens hoeft te reizen. Het nadeel echter weer is dat zo’n hotel wel aardig prijzig is, maar ja, dat zijn 2 losse kaartjes voor elke dag natuurlijk ook. Aan 1 dag heb je trouwens niet voldoende om Disneyland Parijs helemaal te beleven. Disneyland Parijs beschikt over meerdere parken en om in alle attracties een keer te hebben gezeten heb je ook al snel 2 dagen nodig.

De prijzen

De prijzen van Disneyland Parijs kunnen enorm verschillen. Het is er onder andere van afhankelijk hoe lang je gaat en waar je gaat slapen. Er zijn namelijk meerdere hotels in Disneyland Parijs zelf, en voor elk hotel betaal je natuurlijk weer een andere prijs. Een los kaartje kun je kopen voor 53 euro per volwassenen, maar dit is dan wel voor maar 1 park. Wil je voor beide parken een toegangskaart, dan ben je voor 1 dag 67 euro kwijt per persoon.

TUI

Wil je goedkoop naar Disneyland Parijs? Volg dan de aanbiedingen op TUI, onder andere dus Arke en Robinson. Zeker buiten de hoogseizoenen kun je mooie kortingen krijgen op een bezoek aan Disneyland Parijs, zeker als dit met overnachting is in een hotel in het park. Verder kun je natuurlijk ook besparen op de reis naar Disneyland Parijs. Er bestaan tourbussen die erheen rijden, dit is vaak goedkoper dan met de auto, maar is wel weer afhankelijk van het aantal personen. Met een tourbus hoef je in ieder geval geen parkeerkosten te betalen en hiervoor ben je ook al aardig wat geld kwijt bij Disneyland Parijs.

Copyright 2018 goedkoop-boeken.nl