Naar Maastricht met dejongIntra tours

Goedkoop boeken: naar Maastricht met De Jong Intratours

De jong intratours heet tegenwoordig De Jong Intravakantie. De Jong Intravakanties is een zelfstandige, Nederlandse touroperator. Het hoofdkantoor van De Jong intravakanties is gevestigd in Ridderkerk.

De jong intravakanties houdt zich bezig met het organiseren van reizen naar bestemmingen over de hele wereld en dus ook naar bestemmingen binnenlands. Maastricht is hier dus een goed voorbeeld van.

Maatricht is gelegen in Limburg en vanuit Maastricht ben je zo in Duitsland en in Belgie. Als je dus niet alleen in het binnenland wilt blijven is Maastricht een perfecte locatie. Binnen een half uur ben je zowel in Belgiƫ als in Duitsland en je hoeft hier dus niet eens ver voor te reizen.

Maastricht

Maastricht is de hoofdstad van de provincie Limburg. Er wonen ongeveer 120.000 inwoners in Maastricht. Maastricht ligt langs de Maas. Maastricht is een populaire stad, er wonen tevens ook veel studenten. Er bevindt zich een hogeschool en een universiteit. Maastricht is vooral populair onder de Nederland voor een midweekje of een weekendje weg te gaan. Het is lekker dichtbij huis, maar toch kun je ook zo in het buitenland zijn. Voor een geslaagde vakantie boek je een overnachting op Vakantiepark Limburg

Bezienswaardig

Als je naar Maastricht op vakantie gaat zijn er genoeg bezienswaardigheden. Naast dat je er allerlei leuke terrasjes hebt en je er prima lekker kunt eten is er nog veel meer te beleven. Wat te denken van de Vrijthof met onder andere de Sint-Janskerk, de markt met het stadhuis van Pieter Post, het Jekerkwartier en de Koepelkerk. Dit zijn slechts een aantal voorbeelden, er valt nog veel meer te zien in Maastricht.

Evenementen

Naast dat er genoeg bezienswaardigheden zijn in Maastricht worden er ook genoeg evenementen georganiseerd. Er worden diverse muziek en dans evenementen georganiseerd in Maastricht, waaronder een jazz festival en musica sacra. Maar het meest bekende evenement is natuurlijk carnaval. Ieder jaar maken alle Maatrichtenaren zich weer op voor een aantal dagen carnaval, het feest van het jaar onder de rivieren. Naast dat het feest is is carnaval in Maastricht ook een jarenlange traditie met onder andere Maastrichtse carnavalsmuziek. Verder is Maastricht ook bekend om het riijke uitgaansleven. Er zijn veel cafes en restaurants en het is de stad met de meeste michelinsterren in Nederland.

De jong intra

Als je via de jong intravakanties een vakantie boekt naar Maastricht boekt u alleen een hotel of iets waar u gaat overnachten. Als u een vakantie boekt naar het buitenland wordt meestal ook meteen het vervoer geregeld, maar aangezien het in Nederland is is dit niet noodzakelijk. Ten eerste is het niet bekend waar iedereen woont, wie weet woon je wel op 30 km afstand van Limburg, en zelf reizen is meestal sneller dan met een tourbus naar Maastricht reizen. De jong intravakanties richt zich op kwalitatief goede vakanties, je zult er dus geen slechte hotels vinden, dus als je echt supergoedkoop op vakantie wilt gaan ben je bij jong intravakanties niet aan het juiste adres. Als je echter een goede vakantie wilt voor een redelijke prijs ben je bij de jong intravakanties wel aan het juiste adres.

Copyright 2018 goedkoop-boeken.nl