Naar Turkije

Goedkoop boeken naar Turkije

Turkije, een land wat steeds populairder wordt als land om op vakantie naartoe te gaan. Dit is natuurlijk ook helemaal niet raar als je je bedenkt dat Turkije over een Mediterraans klimaat beschikt en het aan het strand ligt.

Vele zonuren, lekker temperaturen en zwoele zomeravonden zijn dus bijna een garantie als je op vakantie gaat naar Turkije. Turkije gaat ook steeds meer mee in het toerisme. Er is bijna van alles te vinden. Er zijn hippe plekken waar je kunt uitgaan en je kunt er van alles eten.

Naast vakantie zijn er natuurlijk ook heel veel mensen die naar Turkije willen gaan om hun familie te bezoeken of om te zien waar hun ouders vroeger zijn opgegroeid.

Turkije

Turkije is een heel groot land, het land ligt grotendeels in Azië, maar ook in Europa. Om politieke redenen wordt Turkije echter tot Europa gerekend. De hoofdstad van Turkije is Ankara, maar een van de bekendste steden is toch wel Istanbul. Er wonen 77 miljoen inwoners in Turkije, aan het begin van de 20e eeuw was dit nog maar 12 miljoen. Het merendeel van de inwoners van Turkije is aanhanger van de islam. Turkije is een groot land, maar het gedeelte wat aan de Middellandse zee ligt heeft een mediterraans klimaat. Andere delen van het land hebben weer een landklimaat, waar zeer hete zomers zijn en zeer strenge winters met veel sneeuw.

Zon, zee, strand

Wil je naar Turkije om te genieten van zon, zee en strand? Dan kun je het beste een all-in vakantie kopen. Op deze manier kan je vlucht, hotel en eten in 1 keer gecombineerd worden wat je een hoop kosten kan besparen. In het hotel kun je elke dag onbeperkt eten en drinken. Als je dit elke dag nog moet betalen ben je natuurlijk ook elke dag weer wat geld kwijt.

Familie bezoeken

Ga je naar Turkije om familie te bezoeken dan hoef je waarschijnlijk geen woning te regelen. De kans dat je bij iemand kunt logeren is natuurlijk heel groot, zeker gezien de hechte familiebanden in Turkije. De vlucht naar Turkije is dan hetgene waar je geld op kunt besparen. Door hier goed naar te kijken kun je al snel honderden euro’s besparen op je vliegtickets.

Vliegen naar Turkije

De beste manier om Turkije te bereiken is het vliegtuig. Je kunt er ook met de auto heen, maar dit is zo’n lange autorit en kost je vaak een stuk meer geld dan het vliegtuig. Er zijn hele goedkope low budget maatschappijen die naar Turkije vliegen. Je kunt al een enkeltje van Schiphol naar Turkije boeken voor maar liefst 100 euro. Dit is natuurlijk heel goedkoop. Zelfs als je met 4 mensen rijdt is dit nog goedkoper dan meer dan 30 uur in de auto te zitten. Naast je benzine heb je namelijk nog tolkosten en overnachtingskosten, waardoor je in totaal al snel meer dan 600 euro kwijt bent om naar Turkije te kunnen rijden. Kortom, wil je goedkoop naar Turkije toe reizen dan moet je dit met het vliegtuig doen.

Copyright 2018 goedkoop-boeken.nl