Via Duitsland Alltours

Goedkoop boeken via Duitsland Alltours

Wie wil er nou niet heel goedkoop op vakantie kunnen gaan? Iedereen toch?! Daarom loont het zeker te moeite om er goed naar te kijken waar je het beste je vakantie kunt boeken.

En dat betekent dat je niet alleen bij Nederlandse reisorganisaties kijkt waar je het voordeligste jouw vakantie kunt boeken, maar dat je ook over de grens kijkt.

Een voorbeeld hiervan is alltours. Alltours is een Duitse reisorganisatie, maar heeft ook een website in het Nederlands. Als je via Alltours dus een vakantie kunt kopen die een stuk goedkoper is dan een zelfde soort vakantie via een Nederlandse organisatie dan kun je natuurlijk het beste via Alltours je vakantie boeken.

Alltours

Alltours is een Duitse touroperator gevestigd in Duisburg.

Alltours is de vierde grootste Duitse touroperator en de grootste onafhankelijke touroperator in Duitsland.

Alltours is een goedlopende reisorganisatie. Elk jaar vervoerd Alltours ongeveer 1,5 miljoen mensen naar hun favoriete vakantiebestemming.

Alltours is op 15 Januari 1974 als een klein reisbureau in Kleve aan de Neder-Verhuven opgericht door Willi, die nog steeds aan het hoofd van het bedrijf is tot vandaag. Aanvankelijk beperkte Alltours zich tot Noord-Rijnland-Westfalen. In 1988 werd de route uitgebreid tot alle Duitse luchthavens. Dit gaf het bedrijf een enorme toename van passagiers. In 1999 bezorgde Alltours voor het eerst meer dan een miljoen reizigers naar hun bestemming.

Voor wie geschikt?

Alltours is dus een Duitse reisorganisatie wat vakanties aanbiedt via vluchten die via Duitse luchthavens gaat. Alltours is dus vooral geschikt voor mensen uit Nederland die in het oosten wonen en dus heel snel al in Duitsland zijn. Of je nu vanuit Enschede bijvoorbeeld naar Schiphol of naar een Duits vliegveld moet rijden, het zal allebei ongeveer even lang duren. En als de vakantie via Alltours dan goedkoper is is de keuze natuurlijk snel gemaakt.

Alle bestemmingen

Alltours biedt vakanties aan naar allerlei bestemmingen. Naast dat je vanuit Duitsland kunt vliegen is het tegenwoordig ook mogelijk om te vliegen vanuit Amsterdam, alleen het aanbod is hier wel wat beperkter. Over het algemeen kun je wel zeggen dat Alltours zich merendeels richt op de zonnige bestemmingen. Turkije, Spanje, Griekenland, Kreta, maar ook naar Thailand kun je een vakantie boeken via Alltours.

All-in

Als je houdt van een all-in vakantie ben je bij Alltours aan het juiste adres. Voor 600 euro kun je al een vakantie voor 2 weken naar een zonnige bestemming boeken. Naast dat het niet duur is, is all-in boeken ook nog eens heel gemakkelijk. Je hoeft niet meer na te denken over het boeken van je vlucht en hoe je van het vliegveld weer naar het hotel komt. En je kunt elke dag gratis eten en drinken in het hotel. Dit is dus vaak goedkoper, maar het scheelt je ook nog eens een hele hoop geregel en gestress. Dus als je via Alltours boekt ben je vaak voordelig uit en je hoeft nergens meer aan te denken. Het enige wat je nog hoeft te doen is je koffer in te pakken en je moet er natuurlijk wel voor zorgen dat je je paspoort niet vergeet.

Copyright 2018 goedkoop-boeken.nl